Náš októbrový výber mincí a zliatkov, ktoré musíte mať

 

Jedným z najpopulárnejších produktov sú zlaté mince z Lunárnej série III, ktoré sa pýšia nádherným dizajnom a zberateľskou hodnotou. Napríklad Zlatá minca 1 Oz Rok Hada 2025 v prevedení Proof ponúka nielen estetický zážitok, ale aj potenciál výrazného zhodnotenia. Ide o prvú mincu z tejto série, ktorá má na rubovej strane portrét Karola III. namiesto kráľovnej Alžbety. 

S obrázkami nižšie môžete hýbať.

Ak hľadáte menšiu a cenovo dostupnejšiu variantu, odporúčame zlatý zliatok 1 g Merry Christmas, ktorý je ideálnym darčekom nielen pod stromček pre vašich blízkych. Pre aktuálnu cenu zlata za gram pre jednotlivé produkty sledujte naše stránky, kde nájdete pravidelne aktualizované ceny, ktoré sa zafixujú okamžite po vytvorení objednávky.

Investičné striebro je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupnejšiu alternatívu k zlatu, ale stále chcú výhodnú investíciu. Vďaka nižšej cene striebra oproti zlatu môžu investori ľahko získať väčšie množstvo tohto vzácneho kovu. 

Medzi obľúbené produkty patrí Strieborná minca 1 Oz AI Coin 2024, navrhnutá pomocou umelej inteligencie. Jedinečný koncept, ktorý si získava pozornosť zberateľov po celom svete. 

Ďalšou obľúbenou voľbou je Strieborná minca 1 Oz z Lunárnej série III Rok Hada 2025, ktorá je súčasťou stabilnej a overenej série s veľkým záujmom na trhu.

 

Pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné, odporúčame Striebornú mincu v tvare zliatku 1 Oz Dragon Rectangle 2024. Ide o dlhotrvajúcu sériu, ktorá vychádza vždy na konci roka. Tento kúsok kombinuje dizajn mince a formát zliatku, čo ho činí atraktívnym nielen ako investíciu, ale aj zberateľský kúsok.

 

Či už zvažujete investíciu do striebra alebo zlata, na našich stránkach vždy nájdete aktuálne ceny striebra a ceny zlata, ktoré vám pomôžu urobiť to najlepšie investičné rozhodnutie.