Jednorožec Seymourov: Nové kráľovské erbovné zviera z The Royal Mint

 

Objavte v GOLD & SILVER kúzlo kráľovského dedičstva s našimi najnovšími prírastkami! S radosťou oznamujeme pridanie nádherných mincí Royal Tudor Beasts 2024 Jednorožec Seymourov z britskej mincovne The Royal Mint do našej prémiovej ponuky investičných zlatých a strieborných mincí. Tieto exkluzívne kúsky, inšpirované kráľovskou nádherou Tudorovcov, sú svedectvom remeselníckeho umenia a histórie, za ktoré je Kráľovská mincovňa známa.

Jednorožec Seymourov

Desať majestátnych zvierat vytesaných do kameňov predstavuje spojenie a kráľovský pôvod Henricha VIII. a Jane Seymourovej. Títo strážcovia inšpirovali novú sériu Royal Tudor Beasts, z ktorej štvrtá minca v jej kolekcii obsahuje Jednorožca Seymourov.

David Lawrence zachytil bájneho jednorožca na rube mince. Na lícnej strane je oficiálny razený portrét Jeho Veličenstva kráľa Karola III. od Martina Jenningsa.

Každá minca je zmesou histórie a mytológie, oživená inšpirovaným dizajnom založeným na kamenných zvieratách v Hampton Court Palace.

Predchádzajúcu kolekciu tvorili erbové zvieratá ako:

Lev Anglicko (zlatá minca, strieborná minca),

Čierny býk vojvodov z Clarence (zlatá minca, strieborná minca),

Yale Beaufortu (zlatá minca, strieborná minca).

Páči sa vám kolekcia The Royal Tudor Beasts tak ako nám?

Obmedzená dostupnosť

Ako pri všetkých našich exkluzívnych vydaniach, aj tieto mince sú dostupné v obmedzenom množstve. Odporúčame vám, aby ste oživili svoju investičnú kolekciu o ďalší netradičný kúsok, predtým, než budú všetky vypredané.

 
Blog navigation