Limitovaná edícia PAMP vytvorená na oslavu čínskeho roku draka 2024

 

Oslávte Nový rok s našou exkluzívnou PAMP lanárnou sériou, ktorá vyzdvihuje bájneho Azúrového draka, stvorenie s nesmiernou silou a krásou. Na zlatých a strieborných zliatkoch je vyobrazený rok draka, ktorý je symbolizovaný s rokom, ktorý nám má priniesť radosť, šťastie, silu a lásku.

Azúrový drak

Ako strážca východu ohlasuje Azúrový drak jarné obdobie a predznamenáva lunárny nový rok – sviatok jari. Hovorí sa, že ovláda dážď, ktorý je nevyhnutný pre bohatú úrodu, privoláva príliv a podobne čistí hladinu morí alebo riek. Svojim dračím dychom dokáže vytvárať silné vzdušné prúdy.

Na averze je zobrazená jedna z dvanástich zvieracích postáv z čínskeho lunárneho kalendára, a to vo forme veľkej hviezdy, ktorá sa objavuje okolo nového mesiaca. Každé zviera má pridelený špecifický dvojhodinový interval počas dňa. Drak, umiestnený ako piaty v poradí v smere hodinových ručičiek, má najväčšiu silu medzi 7. a 9. hodinou ráno. Tento čas je zdôraznený čínskymi znakmi, ktoré znamenajú 8 hodín ráno.

Kus histórie a umenia

Každý z troch kusov v našej zbierke je nasiaknutý kultúrnou a mýtickou symbolikou, čo z neho nerobí len investíciu, ale aj kus histórie a umenia.

Navštívte náš online obchod a preskúmajte našu lunárnu zbierku. Či už ste ostrieľaný zberateľ alebo kupec prvýkrát, máme pre vás niečo špeciálne.

Ako pri všetkých našich exkluzívnych vydaniach, aj tieto zliatky sú dostupné v obmedzenom množstve. Odporúčame vám, aby ste oživili svoju investičnú kolekciu ďalším netradičným kúskom, než budú všetky vypredané.

 
Blog navigation